Termékeinkről

Hogy miket találhatsz meg nálunk?

 

Minden olyan terméket, ami számunkra közel 10 éve bizonyít.
Fontos számunkra, hogy környzettudatos legyen, de használható.

 

Ismerd meg termékeinket, próbáld ki!

 

Vajon lehet vegyszermentesen ápolni, óvni testünket? Mosni, mosogatni, takarítani környezettudatosan? Sőt, hatékonyan? A válaszunk, igen!

 

Az Öko mosó- és tisztítószerekkel, amelyeket az ökológiai gazdálkodás szabályainak megfelelően állítottak elő. Csomagolásuk újrahasznosítható anyagból készült, a gyártás folyamatának középpontjában pedig a környezettudatosság és a környezetvédelem, valamint a gazdaságos kiszerelés áll. Az előállításuk nem környezetszennyező és felhasználás után károsanyag-mentesen lebomlanak a környezetben.

Ha lehet úgy előállítani tisztítószereket, hogy nem terheljük a környezetünket sem előállításakor, sem felhasználás után, akkor miért ne a kedvezőbb alternatívát választanánk. Tegyük meg magunkért, a családunkért, a környezetünkért, a bolygóért. Hálásak lesznek érte!

 


Öko mosó- és tisztítószerek


AlmaWin - Sodasan - Cleaneco - EcoNut és egyéb öko mosó- és tisztítószerek

 

 

* * * w w w . zoldporteka . h u * * *Öko papír termékek (újrapapír)

Grazie öko papír termékek

 

A Grazie Natural termékek különleges, környezetbarát gyártási technológiával készülnek, Tetra Pak dobozok 100%-os újrahasznosításával. Ennek a különleges gyártási folyamatnak eredményeképpen a Grazie Natural papírtermékek teljesen megegyező minőségűek a hagyományos, elsődleges nyersanyagból készült papírtermékekkel.

A Grazie Natural papírok jellegzetes pezsgő-barna színe a Tetra Pak dobozok fehérítetlen rostjainak köszönhető, ami a fa természetes színéből ered. Ezek a rostok teszik lehetővé hogy a papírok erősek, ellenállóak és egyben puhák legyenek.

 

EU Ecolabel minősítésű öko termékek, 100%-ban újrahasznosított Tetra Pak ital és élelmiszer dobozokból készülnek. Nem vágtak ki fákat értük.

 

* * * w w w . zoldporteka . h u * * *

 


Természetes illóolajok, illatgyertyák


BlueBerry természetes illóolajokAz aromaterápiának, vagyis az illóolajok egészségmegőrzés céljából történő felhasználásának ősi hagyománya van. Az illóolaj aromák hatással vannak az érzelmekre, a hangulatra, az orron és a bőrön keresztül fejtik ki hatásukat.

Az általunk forgalmazott illóolajok kiváló minőségű természetes illóolajok, hozzáadott oldószereket, tartósítót nem tartalmaznak. Kizárólag a természet adta aromákat használták fel, ezért a bennük foglalt előnyöket is 100%-ban tartalmazzák. Nem csak csodálatos illatukat élvezhetjük, hanem testünket, lelkünket kényeztetve fejtik ki igazán jótékony hatásukat. Ez természetesen csak a 100%-os illóolajokkal lehetséges!

Webáruházunkban párologtatáshoz aromalámpát és hideg párologtatót egyaránt kínálunk. A hideg párologtató esetében nyílt láng használata nélkül is élvezhetjük az aromák jótékony hatását.

Próbáljuk ki bátran az illóolajokat és támogassuk családunk egészségét!

* * * w w w . zoldporteka . h u * * *

 


Imune alga termékek

WellStar Imune alga kapszula

 

A WellStar algák lassan 13 éve érhetők el Európában, közel 10 éve Magyarországon. A WellStar Imune alga komplex egy olyan természetes étrend-kiegészítő, mely a helytelen táplálkozásból és tápanyaghiányból adódó problémák ellen, a szervezet általános egészségének megőrzése érdekében fogyasztandó. Bio tápértéke tízszerese is lehet egyes kontinenseken elterjedt haszonnövényeknek.

A WHO (Egészségügyi Világszervezet) a spirulina nevű algát (amely az Imune alga egyik legfontosabb összetevője) szupertápláléknak minősítette. Ez az algafaj minden olyan vitamint és nyomelemet tartalmaz, amire az emberi szervezetnek szüksége van.

Ez a szuperélelmiszer nem génkezelt, nem hőkezelt, nem finomított hanem a világ legtisztább környezetében, szennyeződésektől és vegyszerektől mentesen nevelkedett, tápanyagdús növényekből készült táplálék, melyet valódi napfény érlelt és eső táplált. Ezeket a növényeket nevezték el superfoodoknak, mivel rengeteg tápanyag, vitamin és esszenciális zsírsav található meg bennük.

Egy termék, 4-féle alga, 4 000 hatóanyag, ráadásul természetes, felszívódása 90% feletti, és épp olyan arányban találhatók meg benne az értékes hatóanyagok, ahogy arra a szervezetünknek szüksége van. Itt a természet évmilliárdok óta bizonyító valós megoldása, bárki számára elérhető áron.

A Zöldportéka webáruház a WellStar hivatalos partnereként forgalmazza Magyarországon a német WellStar cég termékeit, ami garanciaként szolgál a termék eredetére, szavatosságára és kedvező árára vonatkozóan.

Bővebb információ:

>>> Mikroalgák <<<

* * * w w w . zoldporteka . h u * * *Webáruházunkban megtalálhatók továbbá Dr. Organic, Schüssler, Mühle, Stadelmann, Mosómami, BlueBerry natúrkozmetikumok, Tulasi, Lavera, Biola, Logona
szépségápolási termékek, szappanok, dezodorok, fogkrémek.

SODASAN AlmaWin, EcoNut, Frosch, BioNatural, Pure, Cleaneco tisztítószerek.

The Bridge, GreenMark, Barco, BiOrganic, Naturgold bio élelmiszerek.

Sonnentor teák.
A sütés-főzés egyéb hozzávalói (nádcukor, Parajdi só, szódabikarbóna, kókuszolaj).

Valamint nagyszerű könyvek

(dr. Joe Vitale - dr. Ihaleakala Hew Len: Hoponoponó, Mabel Katz, Louise L. Hay,

Anita Moorjani, Juhász Zsolt szerzőktől)


és gyönyörű, egyedi ékszerek, különleges Shamballa karkötők.BIO élelmiszerek kókuszolaj - rizsital - nádcukor és Parajdi só

 

Webáruházunkban 10 000 Ft összegű vásárlás felett

ingyenes kiszállítást vállalunk.

 

Válogass kedvedre 0-24 óra között bármikor a Zöldportéka webáruházban.